Borçlar Hukuku Pratik Çalışmalar

Yayınevi: Aristo Yayınları
Yazar: Sera Reyhani YÜKSEL - Ali Hulki CİHAN
ISBN: 9786257619622
Stok Durumu: Tükendi
112,50 TL 125,00 TL

Adet

 
   0 yorum  |  Yorum Yap
Kitap Künyesi
Yazar Sera Reyhani YÜKSEL, Ali Hulki CİHAN
Baskı Tarihi 2021/10
Baskı Sayısı 2
Boyut 14,5x21 cm
Cilt Karton kapak
Sayfa Sayısı 201

Borçlar Hukuku Pratik Çalışmalar


Borçlar hukuku pratik çalışma kitabı borçlar hukuku alanında öğrencilerin yardımcı kaynak olarak başvurabilecekleri bir kitap olarak düşünülmüştür. Kitabın ilk baskısında da vurgulandığı gibi bu alanda yazılan teorik kitaplar olmadan bu çalışmanın tek başına yeterli olması düşünülemez. Burada amaçlanan borçlar hukuku alanında işlenen konuları bir olay örgüsü çerçevesinde öğrencinin görmesini sağlamaktır.


Kitabımızın bu basısında ilk basıya göre yeni pratik çalışmalar ekleyerek kitabımızı güncellemeyi uygun gördük. Her yeni basıda yapacağımız eklemelerle kitabımızı zenginleştirmeye ve mümkün mertebe her konuya temas etmeye çalışacağız.


Bu basıda da her zamanki titizliği ve çabukluğu ile kitabı sizlerle buluşturan başta Av. Hakan Tokbaş ve Av. Aydan Düzgünkaya olmak üzere Aristo Yayınevine çok teşekkür ederiz.


Bizim için çok değerli olan ailelerimize her zaman bize verdikleri destek için ayrıca teşekkür ederiz. Umarım bu kitap siz değerli öğrencilerimize bir nebze olsun katkı sunmayı başarabilir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.