Adli Hakimlik – Savcılık Sınavı

BAŞARI – İdare Hukuku

Yayınevi: Seçkin Yayınları
Yazar: Özge Şen - İbrahim Burak Şen
ISBN: 9789750285592
71,10 TL 79,00 TL

Adet

 
   0 yorum  |  Yorum Yap
Kitap Künyesi
Yazar Özge Şen,İbrahim Burak Şen
Baskı Tarihi 2023/07
Baskı Sayısı 1
Boyut 16x24 cm (Standart Kitap Boyu)
Cilt Karton kapak
Sayfa Sayısı 89
Hakim ve savcı adayları için ÖSYM tarafından 1998 yılından bu yana sorulan sorular incelenerek ve OSYM'nin soru türü ile yorum mantığı üzerinde yoğunlaşılarak hazırlanan kitap temelde; "Mutlaka Bilinmesi Gereken Bilgiler", "Soru Bankası" ve "Denemeler" bölümlerinden oluşmaktadır.
"Mutlaka Bilinmesi Gereken Önemli Bilgiler" isimli bölümde; sınavlarda sorulan tüm bilgiler tamamen kısa, öz ve net bir biçimde sunulmuş, sınavlarda sorulan sorularda kanunun lafzının çok büyük önem taşıdığının farkındalığıyla, sınava odaklı bir hukuk metodolojisi benimsenmiştir.
"Soru Bankası" isimli bölümde: mutlaka bilinmesi gereken bilgilerin pekiştirilmesi amacıyla yalnızca bilgiyi vermeyi amaçlayan, konuların tamamını kapsayan doğrudan sorulara yer verilmiştir.
"Denemeler" isimli bölümde ise öğrenilen ve de pekiştirilen bilgilerin kullanılması, denenmesi açısından, sınav formatına uygun olarak karışık değerlendirme sorularına yer verilmiştir.
Sınavda ilk IGG'e girme başarısı gösteren yazarların deneyim ve bilgilerinin büyük bir titizlik ve özenle aktarıldığı kitap sayesinde, hakim ve savcı adaylarının farkındalıkları, bilgi seviyeleri, muhakeme güçleri ve sınav performanslarının artırılması hedeflenmiştir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.